Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

To σίριαλ της Εξαπλατανιάδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς...

Φαίνεται πως το σίριαλ της Εξαπλατανιάδας με τις συνεχείς δίκες και τις δικαστικές αποφάσεις δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται. 
 
Πληροφορηθήκαμε πως είχαμε την καταδίκη του πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παράσχου Τσάνταλη σε υπόθεση που μηνύτρια ήταν η προϊστάμενη του οικονομικού τμήματος του Δήμου Αλμωπίας κα Όλγα Μπεγλοπούλου. Τελικώς και ύστερα από μετατροπή της κατηγορίας από συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου σε απλή δυσφήμιση ο κος Τσάνταλης καταδικάστηκε στο εφετείο Θεσσαλονίκης με 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Η δυσφήμιση προ- ήλθε από γραπτές καταγγελίες του κου Τσάνταλη στον τοπικό τύπο για την λειτουργία του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου αλλά και για την διαδρομή του μαύρου χρήματος που όπως υποστηρίζει υπήρξε. 
 
Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι κατέθεσαν αρκετοί μάρτυρες στην Δίκη αυτή οι οποίοι και υποστήριξαν ότι υπήρχαν μαύρα χρήματα τα οποία κυκλοφορούσαν στον Δήμο Εξπαλατάνου. Το δικαστήριο τελικώς αφού άκουσε την πρόταση του εισαγγελέα που ήταν η παραδειγματική τιμωρία του κου Τσάνταλη έκρινε ότι τέτοιου είδους καταγγελίες δεν πρέπει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά να καταγγέλλονται στις εισαγγελικές αρχές καθώς δεν υπήρχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον από τον κατηγορούμενο να τα δημοσιεύσει. Μετέτρεψε την κατηγορία από συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, σε απλή δυσφήμιση, επιβάλλοντας φυλάκιση τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή. 
 
Η πλευρά της μηνύτριας ζήτησε να καταβληθεί ποσό 600 ευρώ για δικαστικά έξοδα. Το αίτημα απορρίφτηκε...
 
 
 
 
εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *