Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές και θυελλώδεις ανέμους

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν σήμερα Πέμπτη (7/1) σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο - Βελτίωση των φαινομένων στα δυτικά και κεντρικά από το μεσημέρι - Άνεμοι 7 με 9 μποφόρ - Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή -



Θεσσαλονίκη
καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν, θα περιοριστούν στις ανατολικότερες περιοχές και το μεσημέρι θα σταματήσουν.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και το απόγευμα πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.



Μακεδονία

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Γρήγορα και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα περιοριστούν στη Θράκη.
Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και γρήγορα βόρειοι 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου. Κατά τόπους στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *