Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ξεκίνησε η ανάπλαση της παραδοσιακής βρύσης της Όρμας

Ξεκίνησε η ανάπλαση της παραδοσιακής βρύσης της Όρμας, η οποία θα δώσει στο όμορφο χωριό άλλη μία παραδοσιακή «νότα» και θα φέρει όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν. Μία απαίτηση χρόνων των κατοίκων του χωριού, που γίνεται πράξη.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής την Όρμα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Γυναικών του χωριού αλλά και με απλό κόσμο και συζήτησε για αυτό το έργο που θα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο
την πλατεία.

Επίσης, ενημερώθηκε για ένα πρόβλημα που αφορά στο κοινοτικό κατάστημα. Συγκεκριμένα, διαπίστωσε κι ο ίδιος ότι τα η στέγη του χρειάζεται επισκευή και δεσμεύτηκε να ενταχθεί η παρέμβαση αυτή στο τεχνικό πρόγραμμα του 2016, καθώς αυτό το πρόβλημα θα επιδεινωθεί σε περίπτωση που αμεληθεί περισσότερο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *