Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του συνδυασμού Νέα Εποχή για την Αλμωπία, Δημήτρης Πασόης

Σφοδρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του συνδυασμού Νέα Εποχή για την Αλμωπία που πρώην Δημάρχου Δημήτρη Πασόη με φόντο όλα αυτά που συνέβησαν κατά τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας. Η ανακοίνωση γράφει τα ακόλουθα:


Δυστυχώς πριν καν συμπληρωθεί η διετία στην διοίκηση του Δήμου, δικαιωθήκαμε πλήρως για την ανικανότητα και επικινδυνότητα της δημοτικής αρχής της Αλμωπίας. Κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο της 18/01/2016 γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών αλληλοκατηγοριών και ανύποτων ύβρεων μεταξύ του Δημάρχου και των δυο ανεξαρτητοποιημένων δημοτικών του συμβούλων για περίεργες συναλλαγές. Αυτό που επαναλαμβάνουμε συνεχώς επιβεβαιώνεται πλήρως. Το συνονθύλευμα του Κου Μπίνου αποσυντίθεται σε εξ ως συνετέθη.

Ο εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού για τη Νέα Εποχή για την Αλμωπία Μπάμπης Κουρτίδης



πηγη: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *