Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Έκοψε την πίτα της η ακαδημία JOGA BONITO στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ JOGA BONITO

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 





Πλημμυρισαν χαμογελα και παιδικες φωνες τις εγκαταστασεις της νεοσυστατης Ακαδημιας JOGA BONITO στην Αλμωπια. Στην κοπη της βασιλοπιτας που διοργανωσαν με κατι περισσοτερο απο επιτυχια οι δημιουργοι της Ακαδημιας Κων/νος Παλικογλου και Βασιλης Ματζαρης. Την εκδηλωση τιμησε με την παρουσια του ο Δημαρχος Αριδαιας Δημητρης Μπινος ο οποιος εκοψε και μια απο τις βασιλοπιτες.οπως επισης και ο αντιδημαρχος κ.Γιωργος Τσιμτσιριδης και ο Χρηστος Δοντσης.

Οι τυχεροι ''μικροι'' ποδοσφαιριστες της χρονιας μοιραστηκαν απο μια μπαλα και ενα ζευγαρι καλαμιδες που ηταν ευγενικη προσφορα της Givova που ντυνει τα παιδια της Ακαδημιας. Παραλληλα εγινε και κλήρωση ένα βιβλίο για τον μεσσι από το βιβλιοπωλείο συμβολή κ ένα τάμπλετ από Electronet-Παντζαρτζίδης τα οποια μοιραστηκαν 2 τυχεροι.

Αξιζει να πουμε οτι η Ακαδημια μετραει 1 χρονο περιπου λειτουργιας και ηδη εχει κερδισει την αγαπη και την προτιμηση μεγαλου αριθμου παιδιων αλλα και γονιων που εμπιστευονται τα παιδια τους στα χερια των εμπειρων τεχνικων που απαρτιζουν το δυναμικο της Ακαδημιας.

επιμελεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Δείτε τις φωτογραφίες:












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *