Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτάθλημα κορασίδων: ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - ΦΟ Αριδαίας 83-34

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - Φ.Ο, ΑΡΙΔΑΙΑΣ

83 – 34


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"



Περίοδοι:

Α: 28 - 08

Β: 19 - 10 (ημίχρονο : 47 – 18)

Γ: 17 - 08

Δ: 19 - 08 (τελικό 83 – 34)




Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Μίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ., Μαυρίδου Ε , Μποζίνη Χ. 10 (2β) , Βαμβακίδου Ε. 4 , Μπαρουτσή Μ. 12 , Σιβένα Κ. 11 (1τρ), Καρτσαμάρη Ν. 32 (6β), Πάχου Ε. 12, Αγγέλου Α 2 , Κάμτση Μ. , Πάχου Ι., Κύκου Κ., Κουρσαράκου Π.

Το νικηφόρο σερί του συνέχισε ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ για το πρωτάθλημα κορασίδων το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Έδεσσας επικρατώντας με 83-34 του Φ.Ο. Αριδαίας.

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ δεν συνάντησε καμία αντίσταση και έφτασε το 5χ5 με χαρακτηριστική άνεση.Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν αρκετά μεγάλη γεγονός που οδήγησε στην συμμετοχή κοριτσιών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τα οποία προσπάθησαν να δείξουν το καλύτερό τους εαυτό και να απολαύσουν τη παρουσία τους σ ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική και τελευταία της πρώτης φάσης είναι στα Γιαννιτσά στις 27/2 ημέρα Σάββατο 12:00.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *