Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Φάκελος μετανάστες: Μετά τα Γιαννιτσά έρχεται η Έδεσσα και η Σκύδρα!

Φαίνεται πως η ανακοίνωση για τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των λαθρομεταναστών στα Γιαννιτσά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο είναι μόνο η αρχή. 
 
Άλλωστε οι αντιδράσεις από αυτό το γεγονός είναι πολύ μεγάλες και δεν σταματούν μόνο λεκτικά καθώς αναμένεται τις επόμενες μέρες να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στα Γιαννιτσά από τους αντιδρώντες. Μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις και προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, την Υφυπουργό Θεοδώρα Τζάκρη και τον Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη. Άλλωστε το αμέσως επόμενο διάστημα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα καλέσουν τους εμπλεκόμενους Δημάρχους στην Αθήνα ώστε να συζητήσουν τις εξελίξεις. 
 
Η μεγάλη είδηση όμως που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι ότι μετά τα Γιαννιτσά σε δεύτερη φάση θα ανακοινωθούν ως χοτ σποτ το πρώην στρατόπεδο έξω από την Σκύδρα αλλά και τα πρώην στρατόπεδα στο Μεσημέρι Έδεσσας και στο Κλεισοχώρι Έδεσσας. Όπως και να έχει το πράγμα οι εξελίξεις αυτές δεν είναι ευχάριστες για την περιοχή μας. Άλλωστε η Κυβέρνηση πάντα αιφνιδιάζει με τις αποφάσεις της ώστε να μην μπορούν οι φορείς να αντιδράσουν. Πάντως σήμερα νωρίτερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου τόνισε ότι είναι αντίθετη με τη στέγαση μεταναστών στο στρατόπεδο της Σκύδρας και καυτηρίασε την απόφαση της Κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το στρατόπεδο των Γιαννιτσών που βρίσκεται στον αστικό ιστό της πόλης. 
 
Πάντως πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα καθώς μετά τα Γιαννιτσά έρχεται η σειρά της Σκύδρας και της Έδεσσας με μαθηματική ακρίβεια... Σύμφωνα με πληροφορίες το συνολικό σχέδιο της Κυβέρνησης αναφέρει ότι στο νομό Πέλλας θα φιλοξενηθούν περίπου 30.000 μετανάστες!
 
 
 
απο το Pellanet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *