Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Φάκελος Αγρότες: Όλοι οι κτηνοτρόφοι και αγρότες της Αλμωπίας στο πόδι!

"Αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα"
 
 
Στο πόδι βρίσκονται όλοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αλμωπίας με αφορμή τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης να φέρει σε πρώτη φάση το ασφαλιστικό που τριπλασιάζει τις εισφορές των αγροτών και των κτηνοτρόφων, καθώς και όλων των ελεύθερων επαγγελματιών.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όλη η Αλμωπία είναι αποφασισμένη να αντιδράσει έντονα με κινητοποιήσεις, καθώς ήδη από την Τρίτη συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο μπλόκο στον κόμβο Αψάλου όπου θα είναι το κεντρικό μέτωπο με την παρουσία όλων των τρακτέρ από την Αριδαία και τον Εξαπλάτανο.


Μάλιστα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα κλείνει ο δρόμος που οδηγεί στη Θεσσαλονίκη. Ο αγροτικός κόσμος πιστεύει ότι ο απόλυτος αρμαγεδώνας θα γίνει με την κατάθεση του αγροτικού νομοσχεδίου που θα αυξήσει τον φόρο εισοδημάτων στο 70% περίπου του εισοδήματος τους που θα αντιστοιχεί σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών όπως και την προκαταβολή του. Έτσι, οι αγρότες πιστεύουν ότι με αυτά τα μέτρα θα επιτευχθεί ο αφανισμός τους.



από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *