Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μακεδονικός Έδεσσας: Με την δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει για την νίκη

Με οδηγό το φετινό αήττητο στους εντός έδρας αγώνες υποδέχεται ο Μακεδονικός Έδεσσας την Δάφνη Παναγίτσας το Σάββατο στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του Β1' ομίλου.

Οι βυσσινί προέρχονται από την ισοπαλία στην δύσκολη έδρα της Δωροθέας ενώ οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσαν τον αδύναμο Εθνικό Αριδαίας. Στον πρώτο γύρο ο Μακεδονικός κατάφερε να πάρει την νίκη στην Παναγίτσα με 1-2. Οι απουσίες για τον Μακεδονικό θα είναι ο τιμωρημένος Προμογιάννης Δ., ο τραυματίας Κιουρτζίδης Β. και ο Καραγιάννης Β. λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Η αποστολή του Μακεδονικού Έδεσσας: 

Γιόντης, Ροδίντσης, Μπουζούρης, Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Γάτσης, Πέτκος, Προμογιάννης Ν., Ζαχαριάδης, Ράλλης, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης Χ., Στόλης, Ράικος.
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *