Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η Μαρία Ευλαβή και ο Γιωργής Σηφάκης από την Αριδαία «έριξαν» το facebook και μάγεψαν τον κόσμο τραγουδώντας σε πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια φοιτήτρια Ιατρικής και ένας απόφοιτος Πολυτεχνείου έγιναν viral, όταν ανέβηκε στο facebook το βίντεό τους ενώ τραγουδούσαν σε πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης.


Ιδού το βίντεο που τράβηξε ένας περαστικός:





Πριν από λίγες ημέρες, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, μια κοπέλα και ένας νεαρός μάγεψαν τους περαστικούς με το τραγούδι τους και την υπέροχη μουσική τους.
Τα δύο παιδιά, ερμήνευσαν εκπληκτικά στη μέση του δρόμου ένα παραδοσιακό τραγούδι, το «Μενεξέδες και ζουμπούλια».

Ενας περαστικός, τους τράβηξε με το κινητό του και ανέβασε το βίντεο, αναζητώντας την ταυτότητα αυτών των παιδιών.


Το βίντεο έχει σχεδόν 600.000 προβολές στο facebook, ενώ έχει πάνω από 13.000 κοινοποιήσεις.
Τελικά πρόκειται για τη Μαρία Ευλαβή, η οποία είναι φοιτήτρια Φαρμακευτικής και τον Γιωργή Σηφάκη, που είναι φοιτητής Πολυτεχνείου.

Οι δυο τους είναι μέλη του συγκροτήματος «Από πριν και από μετά».

Οσο για τα σχόλια των χρηστών κάτω από το ποστ στο facebook; «Αποθεώνουν» την αγγελική φωνή της Μαρίας, ενώ κάποιοι της κάνουν ακόμα και πρόταση γάμου!
 
Κάποιοι άλλοι από το εξωτερικό, ρωτούν αν υπάρχουν βίντεο στο youtube.

Οντως, υπάρχουν αρκετά βίντεο αφού η Μαρία έχει τραγουδήσει κι άλλα τραγούδια του Γιωργή τα οποία υπάρχουν στο κανάλι του στο youtube.






thetoc.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *