Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Σπουδαίο διπλό ο Αλμωπός μέσα στα Γιαννιτσά με 0-1. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αλμωπός που κέρδισε δύσκολα με 0-1 την Αναγέννηση και αγκάλιασε την πρωτιά στον όμιλο.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"




Το παιχνίδι δεν διεκδικεί σε καμιά περίπτωση δάφνες ποιότητας , ήταν ένα μέτριο μάτς με λίγες καλές φάσεις άλλα πολλά παράπονα απο την διαιτητική τριπλέτα.

Ο Αλμωπός ήταν ελαφρώς καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σαφώς ποιο τυχερός και πήρε τη σπουδαία γιαυτον νίκη.

Η νεανική Αναγέννηση θα μπορούσε να κόψει βαθμούς τον πρωτοπόρο άλλα ήταν άτυχη κυριως στην φάση του 90´ με τον Κάρτσιο που είπε όχι στο γκολ ο γκολκήπερ Χρήστου στην μεγαλύτερη φάση του αγώνα.


Αναγέννηση Γιαννιτσών (Φώτης Μητσάκης): Σαββουλίδης, Κοκκινίδης, Ξανθόπουλος (56΄ Κυζιρίδης), Χαραβιτίδης, Βασιλειάδης, Μπίνας, Σωτηριάδης (85΄ Λαζαρίδης), Λέντι (78΄ Αλεξανδρίδης), Κάρτζιος, Σϊμος, Ελευθεριάδης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ., Κιοσκερίδης, Ζαρογιάννης, Σκέντος, Καμπάνης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Γ. (86΄ Κοβάτσης), Καραγιάννης, Προβατίδης (68΄ Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (90΄ Καραδήμος).


Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Φάσεις - γκολ

Στο 7´ ο Γεωργιάδης θα πέσει σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής δεν θα δώσει το πέναλτι.

στο 23´ εκτός φάσης αγκωνιά του Καπουσούζη στον Ξανθόπουλο κακώς ο διαιτητής μαζί με τον επόπτη Δέλλιο δεν απόβαλλαν το μεσοεπιθετικό του Αλμωπου με κόκκινη. κάρτα.

στο 29´ Καραμπόλα μέσα στην περιοχή των Γιαννιτσών οι αμυντικοί δεν μπορούν να διώξουν την μπάλα ο Καπουσούζης που λίγο πιο πριν του χάρισαν την αποβολή σκόραρε και 0-1.

στο 41´ καλό σουτ του Προβατίδη η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 49´ σουτ μέσα στην περιοχή για τον Καπουσούζη απέκρουσε ο Σαββουλίδης.

στο 75´ αποβαλάλει με 2η κίτρινη κάρτα τον Βασιλειάδη των Γιαννιτσών για φάουλ στον Καραγιάννη( κακώς κατά την άποψη μας).

στο 77´ φέρνει στα ίσια τις αποβολές αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Καραγιάννη για πάτημα σε αμυντικό των Γιαννιτσών( κακώς κατά την άποψη μας).

Στο 82´ δεκάλεπτη διακοπή για να αποβάλει από το γήπεδο τον φροντιστή του γηπέδου και στην συνέχεια τον προπονητη της Αναγέννησης Μητσάκη και τον φροντιστή της Αναγέννησης. κωμικοτραγικές στιγμές από τον διαιτητή.

στο 90´ ο Κάρτσιος πιάνει φοβερό σουτ μέσα απο την περιοχή εντυπωσιακή απόκρουση από τον Χρηστου που κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Στο +5´ φάουλ υπέρ της Αναγέννησης που εκτελεί ο Σϊμος ο διαιτητής Σφυρίζει επιθετικό φάουλ κόβοντας την φάση και ίσως την σύγχυση στην άμυνα του Αλμωπού. Αμέσως με΄τα σφυρίζει και την λήξη του αγώνα.



Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν η διαιτητική τριπλέτα Μαυρίδης και ο βοηθός του Δέλλιος κυρίως Κυρίως ο αξιόλογημένος Μαυρίδης που βρέθηκε πραγματικά σε πολύ κακή μέρα και " έκλεψε" την παράσταση αρνητικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θεωρώ ότι και ο ίδιος θα θέλει να ξεχάσει αυτήν την εμφάνιση από την διαιτητική του καριέρα.

Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι ο διαιτητής θα τιμωρηθεί μια που θα πάρει λογικά μικρή βαθμολογία, άλλα πραγματικά μου προκαλεί εντύπωση ότι σε πάρα πολλά παιχνίδια που φωνάζει η Αναγέννηση φέτος έχουν υπάρξει τραγικές διαιτησίες εις βάρος της και έχουν τιμωρηθεί διαιτητές λόγω των κακών βαθμολογιών από τους παρατηρητές το γεγονός αυτό θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο άλλα βάση των αριθμών και των στατιστικών υπαρκτό . Καλό θα είναι να προβληματιστούν πολύ οι υπεύθυνοι της διαιτησίας για αυτήν την κατάσταση.


Ρεπορτάζ Γιώργος Χατζηχρήστος | matiespellas

BINTEO: ialmopia.gr

1 comments:

  1. μονόλογος Αλμωπού ήταν οι φάσεις αυτές .Αν δεν βάλεις γκολ θα κινδυνεύσεις...μπράβο στον Αλμωπό που παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.Γι αυτό πήρε έμπειρους παικτες.Καθάρισε το πρωτάθλημα πριν την ώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *