Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Η διοίκηση του ΦΟ Αριδαίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αλμωπίας πραγματοποίησε την Τετάρτη το πρωί η διοίκηση του ΦΟ Αριδαίας με σκοπό να συζητηθούν τα όλα προβλήματα του συλλόγου και τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει από τη μεριά του ο Δήμος.


Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα εξής προβλήματα: Η έλλειψη συντήρησης του γηπέδου, η σωστή στεγανοποίηση του κλειστού χώρου, το σοβαρό πρόβλημα της θέρμανσης (πετρέλαιο) και κάποιες διορθωτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε όλοι οι αθλητές και κυρίως τα μικρά παιδιά να νιώθουν ασφάλεια.

Ο Σύλλογος ζήτησε μια γενναία παρέμβαση από το Δήμο, έτσι ώστε να λειτουργήσουν σωστά οι εγκαταστάσεις και να μην κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών (συχνοί τραυματισμοί αθλητών λόγω της μη θέρμανσης του γηπέδου).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας συμφώνησε πως θα πρέπει να γίνουν όλες αυτές οι ενέργειες προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα του Συλλόγου.



ialmopia.gr

 





1 comments:

  1. Εντάξει φωτογραφία βγήκε ο Δήμαρχος, κάτι συγκεκριμένο είπε ή δρομολόγησε να γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *