Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Συνελήφθη ένας 54χρονος στην Πέλλα για διακίνηση κάνναβης και λαθραίου καπνού

Εντοπίστηκε θαμμένη στο έδαφος στην αυλή του σπιτιού του συσκευασία που περιείχε πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Επιπλέον από την οικία του αλλά και από αποθήκη που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 600 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού 

Η ενδελεχής έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 54χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας, για διακίνηση κάνναβης και λαθραίου καπνού.
Ειδικότερα, χθες (16-03-2016) το μεσημέρι εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας και σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού του, θαμμένη στο έδαφος, μία συσκευασία που περιείχε 510 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. 

Επιπλέον, στην παραπάνω οικία καθώς και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο 54χρονος σε άλλη περιοχή της Πέλλας, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

• 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 660 γραμμάρια καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου,
• 25 σπόροι κάνναβης,
• ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης,
• το ποσό των 510 ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση κάνναβης και αδασμολόγητου καπνού.
 
Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίου καπνού, θα αποσταλούν στην αρμόδια Υπηρεσία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. 

Ο συλληφθείς, που και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *