Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Το κεφάλαιο του σχολικού τουρισμού ανοίγει ο Δήμος Αλμωπίας

Το κεφάλαιο του σχολικού τουρισμού ανοίγει ο Δήμος Αλμωπίας σεσυνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και των Συλλόγων Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων του Λουτρακίου.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική πρόταση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστα Κούγκα, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο Ημερίδα με στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων σχολικών εκδρομών στην περιοχή μας, έναν τομέα που μέχρι σήμερα δεν είχε την ευκαιρία να αξιοποιηθεί σωστά. Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας.

Γι’ αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σύσκεψη στο Δημαρχείο με την συμμετοχή του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, του Διευθυντή κ. Κώστα Κούγκα και του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Τσιμτσιρίδη. Το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι από το Προεδρείο των Συλλόγων Ξενοδόχων και

Ενοικιαζόμενων Δωματίων του Λουτρακίου, οι οποίοι καλούνται να μπουν στη διαδικασία να παραχωρήσουν τις κλίνες τους οι οποίες θα φιλοξενήσουν τους επισκέπτες εκπαιδευτικούς. Στόχος είναι η προβολή της Αλμωπίας και όπως αναφέρθηκε και παραπάνω η προώθηση του τομέα του σχολικού τουρισμού που μπορεί να προσελκύσει στην περιοχή μας πολύ κόσμο μέσα από συντονισμένες δράσεις και προσπάθειες όλων των τοπικών φορέων. Στον διάλογο συνέβαλε με τις σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες του και ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Ζήσης Αγγελίδης, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και η Σχολική Σύμβουλος κ. Αντωνία Παπαδάκη.Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε με την ευκαιρία της συνάντησης τους εκπροσώπους των Συλλόγων Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Σουηδία και τα μεγάλα οφέλη που αποκομίζει η δημοτική επιχείρηση των Λουτρών από τέτοιες συμμετοχές σε εκθέσεις, ενώ ταυτόχρονα τους κάλεσε να είναι δίπλα του στην προσπάθεια για
την προβολή της Αλμωπίας και τους ενημέρωσε πως από εδώ και στο εξής θα γίνονται κοινωνοί όλων των ανάλογων πρωτοβουλιών ώστε να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής όταν το επιθυμούν.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κούγκα και τους συνεργάτες του για το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνουν για την περιοχή μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *