Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Και ο Εξαπλάτανος έβαλε τα γιορτινά του


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε στο χωριό μας η 25η Μαρτίου. Διπλή γιορτή για τους Έλληνες, θρησκευτική και εθνική, διπλή και η χαρά και η υπερηφάνεια των μελών του συλλόγου μας που παρέλασαν με παραδοσιακές τοπικές Μακεδονικές φορεσιές για να τιμήσουν την μνήμη των αγωνιστών που χάθηκαν ''υπέρ πίστεως και πατρίδας''. Η ελληνική σημαία με την μορφή του προστάτη του χωριού μας, Αγίου Γεωργίου, κυμάτιζε υπερήφανα τονίζοντας την πανηγυρική επέτειο της Εκκλησίας και του Έθνους. Το λάβαρο του συλλόγου μας δήλωνε συμβολικά την παρουσία μας σε μια τόσο σημαντική ημέρα για τους Έλληνες.
Εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου ''Μενέλαος Λουντέμης'',Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Χρόνια Πολλά Έλληνες!Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:


 
 
 
απο το Meapopsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *