Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Την Κυριακή η μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών στην Κρ. Βρύση

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το 25ο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., σε συνεργασία με τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου, στη 1.00 το μεσημέρι, με την μεγάλη, κεντρική παρέλαση αρμάτων, πληρωμάτων και καρναβαλιστών, στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης.

Για 25η χρονιά η Κρύα Βρύση υποδέχεται τους εκατοντάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες που με τη συμμετοχή τους θα δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα κεφιού.

Ψυχή του καρναβαλιού οι δεκάδες μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της Κρύας Βρύσης, οι εκατοντάδες επισκέπτες και φίλοι του καρναβαλιού που συμμετέχουν αυθόρμητα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Χαρακτηριστικά του καρναβαλιού είναι ο αυθορμητισμός, ο αυτοσχεδιασμός, η πηγαία έμπνευση και ο εθελοντισμός.

Επίσης, το κέφι, ο χορός, η μουσική και βέβαια οι μεταμφιέσεις δίνουν έναν εντελώς ιδιαίτερο τόνο στην καθημερινότητα της περιοχής και μετατρέπουν αυτές τις μέρες σε μέρες χαράς και διασκέδασης τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους, που βρίσκουν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *