Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Αχ, αυτοί οι ερωτέχνες!

Είναι κάποιες φορές που η ευαισθησία και η ανθρωπιά κάποιων ανθρώπων μας εκπλήσει ευχάριστα...
Είναι κάποιες φορές που η μεγαλοψυχία τους μας ξεπερνά...
Είναι κάποιες φορές που το ευχαριστώ φαντάζει ¨λίγο¨ απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές...
Για άλλη μια φορά, οι ερωτέχνες, αληθινοί καλλιτέχνες, μας έκαναν να υποκληθούμε στις δεξιότητές τους, το ταλέντο τους και τη σεμνότητά τους.
Η θεατρική ομάδα της Αριδαίας με πολύ μεράκι και αγάπη, μετέτρεψε αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε έργα τέχνης προς όφελος του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας και της Ηλιαχτίδας. Τα έργα αυτά θα διατεθούν στον προαύλιο χώρο του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου κατά την διάρκεια των παραστάσεων που θα ξεκινήσουν στις 25 Μαρτίου.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!!!


Νέα θεατρική παράσταση από τους Ερωτέχνες Αλμωπίας!


Υπάρχει η διαφθορά, υπάρχει η κατάχρηση, υπάρχει η εκμετάλλευση, η παραπληροφόρηση, η υπεροψία, η αδικία, η ασυδοσία.....υπάρχει η πολιτική, υπάρχουν οι πολιτικοί, τα λαμόγια, οι πρωτοκλασάτοι, οι αυλικοί, οι τίτλοι.....
Υπάρχουν οι άνθρωποι ενός κατώτερου θεού! 

Υπάρχει όμως και "ΦΙΛΟΤΙΜΟ" !

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *