Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τέλος εποχής για τον Κώστα Παπαδόπουλο

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ(ΤΣΑΟΣ)

Ενας σπουδαιος ποδοσφαιριστης κρεμαει τα παππουτσια μετα απο τον σοβαρο τραυματισμο που ειχε στον τελευταιο του αγωνα.Ολικη ρηξη συνδεσμου και κοπηκε ο Αχιλλειος τενοντας.Ο λογος για τον 36χρονο πλεον Κωστα Παπαδοπουλο απο τους κορυφαιους επιθετικους του Νομου Πελλης δεινο σκορερ εδω και πολλα χρονια τωρα εχοντας αναδειχθει πολλες φορες πρωτος σκορερ στην κατηγορια που αγωνιζοταν.Η ποδοσφαιρικη του πορεια ξεκινησε το 1993 απο την ομαδα της Νικης Αξου,συνεχισε στην ΔΟΞΑ Μανδαλου,στους Μαυρους Αετους Παραλιμνης,επεστρεψε στην Αξο,στην συνεχεια ξεχωρισε ιδιαιτερα με την φανελα του Μ.Αλ. Εσωβαλτων,μετακομισε στον Μ.Αλ. Ν,Πελλας και η αυλαια πεφτει εκει απ ολπου ξεκινησε στην ομαδα της Νικης Αξου.

Ο εμπειρος παικτης κλεινει την ποδοσφαιρικη του καριερα μ ενα ιδιαιτερα συγκινητικο μνμ.

''Μετα τον σοβαρο τραυματισμο μου στον τελευταιο αγωνα με την ομαδα μου πριν 10 μερες (ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ-ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ) πηρα την δυσκολη αποφαση για μενα να σταματησω το ποδοσφαιρο.
Θελω να ευχαριστησω ολους τους ανθρωπους που συνεργαστηκαμε απο το 1993 μεχρι και σημερα προπονητες-ποδοσφαιριστες-παραγοντες.Τελος ευχομαι υγεια σε ολους τους ποδοσφαιριστες και στις οικογενειες τους.''

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *