Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Δηλώσεις Γιώργου Τυριακίδη: "Είμαστε άξιοι πρωταθλητές"

Μετα το τελος του κυριακατικου αγωνα στο Δημοτικο Σταδιο Εδεσσας οπου η ομαδα του Αλμωπου εριξε την αυλαια του πρωταθληματος κερδιζοντας την ομαδα του Εδεσσαικου με 1-2 σκορ.ο τεχνικος της ομαδος Γιωργος Τυριακιδης μας ειπε:
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



"Το πρωτο σκελος της χρονιας τελειωσε με επιτυχια.Νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει οτι βγηκαμε αξιοι πρωταθλητες αφου ημασταν και αητητοι καθ ολη την διαρκεια της χρονιας. Το καλο οικογενειακο κλιμα που υπηρχε αναμεσα στους παικτες μου και την Διοικηση διατηρηθηκε μεχρι και το τελος του πρωταθληματος κατι που επαιξε πολυ σημαντικο ρολο στην επιτυχια μας.Η χρονια ομως δεν τελειωσε ακομη εχουμε μπροστα μας ενα μινι πρωταθλημα αν θα μπορουσα να πω τους αγωνες μπαραζ για την ανοδο της ομαδος στην Γ Εθνικη. Οι κινησεις μας ηταν προσεγμενες απο την αρχη και ετσι θα συνεχισουμε και τωρα και ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα και θα πετυχουμε τον στοχο μας. Φυσικα μεσολαβει ενα αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα μεχρι την τελικη μαχη και θα κανουμε το καλυτερο δυνατον ωστε η ομαδα μας να ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισει καθε αντιπαλο και να πετυχει την πολυποθητη ανοδο.Σ αυτο το σημειο τα λαθη δεν συγχωρουνται γι αυτο και θα ειμαστε καταλληλα προετοιμασμενοι. 

Θελω να ευχαριστησω αρχικα τον κοσμο που μας στηριζει σ αυτην την προσπαθεια που γινεται και τους καλω αν ειναι κοντα μας και στο επομενο βημα της ομαδος ωστε να προσφερουν την βοηθεια τους και στους αγωνες των μπαραζ ανοδου.

Επισης θελω να ευχαριστησω την Διοικηση που στεκεται παντα κοντα στις αναγκες της ομαδος. Και τελος να συγχαρω τους παικτες μου για την κατακτηση του πρωταθληματος και ολοι μαζι να δωσουμε τον καλυτερο μας εαυτο για αν πετυχουμε τον μοναδικο στοχο που δεν ειναι αλλος απο την ανοδο στην Γ Εθνικη''

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *