Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Διημερίδα με θέμα «Εκπαιδευτικό – Παιδαγωγικό – Θεσμικό πλαίσιο των Μαθητικών Εκδρομών – Μετακινήσεων. Προβληματισμοί και προοπτικές»

Διημερίδα με θέμα «Εκπαιδευτικό – Παιδαγωγικό – Θεσμικό πλαίσιο των Μαθητικών Εκδρομών – Μετακινήσεων. Προβληματισμοί και προοπτικές»

Ο Δήμος Αλμωπίας ανοίγει το κεφάλαιο του σχολικού τουρισμού, μέσω της συνεργασίας που ξεκίνησε με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Την Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 17:30 στο Λουτράκι Αλμωπίας (αίθουσα συνεδριάσεων ξενοδοχείου «4 Εποχές»), θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη της Διημερίδας που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας, την Π.Ε. Πέλλας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Κεντρ. Μακεδονίας και το ΙΕΚ Αριδαίας.

Το θέμα της Διημερίδας: «Εκπαιδευτικό – Παιδαγωγικό – Θεσμικό πλαίσιο των Μαθητικών Εκδρομών – Μετακινήσεων. Προβληματισμοί και προοπτικές».

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία που ξεκινάμε με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της Διημερίδας θα επισκεφθούν την περιοχή μας πολλοί καθηγητές απ’ όλη την Ελλάδα, με στόχο να οργανώσουν σχολικές εκδρομές για τα σχολεία τους στην περιοχή μας. Αυτό σημαίνει, ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα γίνουν πρεσβευτές του τόπου μας, ειδικά μέσα στις σχολικές κοινότητες τις οποίες μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε.

Άλλωστε, στην Αλμωπία έχουν να δουν πολλά: Εκτός από τον Ιαματικό Τουρισμό που είναι ο κορμός της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας, υπάρχουν και ο Θρησκευτικός, Ιστορικός, Φυσιολατρικός Τουρισμός, ενώ σημαντική είναι και η ανάδειξη των παραδοσιακών οικισμών μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης και ευχαριστώ θερμά όλους όσους συμβάλουν για την πραγματοποίησή της».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *