Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση στο Δήμο Αλμωπίας: Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα CLLD (LEADER) 2014-2020 στην Πέλλα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/4 στο Δήμο Αλμωπίας εκδήλωση σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Α.Ε ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ.) ενημερωτική εκδήλωση - διαβούλευση με θέμα: «Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα CLLD (LEADER) 2014-2020 στην Πέλλα».

Στελέχη της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακή Α.Ε ΟΤΑ παρουσίασαν το πρόγραμμα CLLD στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες δαπάνες, κτλ) και την πρόταση του Τοπικού

Προγράμματος που σχεδιάζεται για την Πέλλα

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων, απόψεων, ιδεών καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Πρόεδρος της ΑΝ.ΠΕ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Αντιπρόεδρος της ΑΝ.ΠΕ. κ. Δημήτρης Μπίνος Δημτικοί Σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες και ιδιώτες που ενημερώθηκαν για το νέο πρόγραμμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *