Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στην ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση για την Αγροτική Ανάπτυξη (LEADER) στη Σκύδρα

Ο Δήμος Σκύδρας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πέλλας (Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α) διοργανώνει στο Δημαρχείο, (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 κι ώρα 17:00΄ ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση με θέμα:

«Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων(CLLD, LEADER) 2014 – 2020 στην Πέλλα».

Στελέχη της Αναπτυξιακής Πέλλας θα παρουσιάσουν:

1)Το παραπάνω Πρόγραμμα στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες δαπάνες κτλ),

2)Την πρόταση του Τοπικού Προγράμματος που σχεδιάζεται για την Πέλλα.Στόχος της εκδήλωσης είναι, μέσω της ευρύτερης δημοσιοποίησης του προγράμματος, η κατάθεση απόψεων, ιδεών, προτάσεων καθώς και η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER, CLLD 2014 – 2020.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *