Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Μια μαγική βραδιά ποίησης στο Ξενιτίδειο Αριδαίας...

Για πρώτη φορά στα χρονικά ,διοργανώθηκε βραδιά ποίησης ,υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Α ,στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο, στην πόλη της Αριδαίας, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και ποιητών,{δεκαεπτά τω αριθμώ}, από όλο τον Ν. Πέλλας.


Στην εκδήλωση συμμετείχε φιλικά και ο Σύλλογος φίλων της Μουσικής Αλμωπίας «Ο ΑΡΙΩΝ»,που τραγούδησε{4} τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή και έκανε ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτόν.

Η βραδιά έκλεισε, με μικρό λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με τα αδέλφια Αποστόλη και Δήμητρα Ούρδα.

Οι απαγγελίες των ποιημάτων κάτω από μουσικό χαλί, ήταν συναρπαστικές καθώς και το επίπεδο και το περιεχόμενο των ποιημάτων ήταν πού ανεβασμένο.

Όσοι παραβρέθηκαν εκεί έφυγαν γεμάτοι ψυχική ευφορία και βαθειά συγκίνηση.

Θερμές ευχαριστίες στους συντελεστές.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *