Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ανανεώσεων συνέχεια στον Εδεσσαϊκό

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι ανανεώσεις στην ομάδα του Εδεσσαϊκού. Ημέρα ανανεώσεων και η σημερινή καθώς μετά τους Μεταξά και Παπαηλία, ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συμφώνησε με 4 ακόμα ποδοσφαιριστές. 

Τα πράσινα θα συνεχίσουν να φοράνε και την επόμενη χρονιά οι Γιάννης Παλημάνης, Βασίλης Πούπης, Δημήτρης Χόντζιας και Αλέξανδρος Βλαδοβίτης.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα το Σαββατοκύριακο στα γραφεία του συλλόγου, όπου διοίκηση και ποδοσφαιριστές συμφώνησαν και έδωσαν τα χέρια. Εξάλλου σκοπός της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ως ένα μεγάλο βαθμό ο κορμός από την περσινή σεζόν, κάτι που γίνεται άμεσα πράξη, καθώς αναγνωρίζει το ήθος και το ταλέντο των παραπάνω αθλητών που πρόσφεραν στην ομάδα τα μέγιστα.


EDESSAIKOS FC

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *