Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Μεγάλο βίντεο - αφιέρωμα του ialmopia στον Αλμωπό της σεζόν 2015/16 [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ


Η αγωνιστική περίοδος 2015 - 2016 ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με το καλύτερο τρόπο. Ο στόχος της ανόδου στη Γ' εθνική έγινε πραγματικότητα. Η επίμονη και επίπονη προσπάθεια Διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών με την ολόπλευρη στήριξη των φίλων του Αλμωπού επιβραβεύθηκε.

Η Διοίκηση σχεδίασε, οργάνωσε και παρακολούθησε βήμα προς βήμα την εξέλιξη του σχεδίου.
Αυτοί όμως που το υλοποίησαν είναι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας, πρωταγωνιστές της μεγάλης προσπάθειας. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για αυτό. Η συνεργασία μας με την ΕΠΣ Πέλλας υπήρξε αρμονική, ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη περίοδο των αγώνων μπαράζ. Τόσο ο Πρόεδρος Στέργιος Αντωνίου, όσο και τα μέλη της ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.

Θερμά ευχαριστούμε το Δήμο Αλμωπίας και το Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η στήριξη τους θα έχει και συνέχεια.

Η συμπαράσταση των φιλάθλων μας από την Αλμωπία αλλά και την Πέλλα γενικότερα ήταν ανεπανάληπτη. Βοήθησαν, ο κάθε ένας με τον τρόπο του, ώστε να έχει η Πέλλα εκπρόσωπο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στις Εθνικές κατηγορίες. Ολόψυχα τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να είναι δίπλα μας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα δια των αθλητικών συντακτών τους, κάλυψαν κάθε λεπτό με άρτιο επαγγελματισμό όλη τη μεγάλη μας πορεία. Θερμά τους ευχαριστούμε.

Σε όλους τους Συλλόγους της Πέλλας ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχία σε κάθε τους δραστηριότητα.

Το ialmopia ετοίμασε για σας ένα χορταστικό βίντεο - αφιέρωμα στην ομάδα του Αλμωπού της σεζόν 2015/16


Δείτε το βίντεο του ialmopia:





 ialmopia.gr

7 comments:

  1. Σιγα ταυγα ρε σεις αρδεωτες. Απο φαπα σε φαπα του χρονου η ομαδουλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχας 1ον γιατι πεταχτηκες ετσι σαν την *** και 2ον για πες μας και την δικια σου ομαδαρα και απο ποιο μερος εισαι να δουμε αν σε παιρνει

      Διαγραφή
    2. πικραμενε φ΄λε του Ολυμπιακου θα έρθω Καραισκακη να τα πούμε.Φιλάκια.

      Διαγραφή
  2. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *