Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ο Δήμος Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Συνδέσμου Δήμων ιαματικών πηγών Ελλάδος στη Λέσβο

Στη Συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στον Μόλυβο Λέσβου (Αρχαία Μήθυμνα), συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος. 

Συζητήθηκαν θέματα ημερήσιας διάταξης, όπως η έγκριση του Ισολογισμού του 2014 και η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις μέσα στο 2016. Στα πλαίσια των Συνεδριάσεων, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε ιαματικές πηγές του Δήμου Λέσβου, όπως της Γέρας και Πολιχνίτου ώστε να ενημερωθεί το κλιμάκιο για την λειτουργία τους. Επίσης, το κλιμάκιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό, ο οποίος επιφύλαξε μία θερμή υποδοχή. 

Παράλληλα, τους ενημέρωσε για τον Ιαματικό Τουρισμό του Δήμου του, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τουριστικά το νησί λόγω της κατάστασης που επικρατεί με το μεταναστευτικό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *