Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Chef Cook: Σου με κότα από τον Αριστείδη Ποιμενίδη!

Chef Cook: Σου με κότα από τον Αριστείδη Ποιμενίδη για την ηλεκτρονική εφημερίδα ialmopia.gr!




https://www.facebook.com/foodforeverytaste/
http://foodforeverytaste.blogspot.gr/

Aριστείδης Ποιμενίδης
   

                                  

ΣΟΥ ΜΕ ΚΟΤΑ

Chef Cook: Σου με κότα από τον Αριστείδη Ποιμενίδη!
Υλικά:
Για τα ΣΟΥ:

  • 1 φλ. αλεύρι σκληρό
  • 4 αυγα
  • 1/2 φλ. βούτυρο
  • 1 φλ. νερο


Για τη γέμιση: 

1 στήθος κότας βρασμένο

5 φέτες ντομάτας

5 φέτες κασέρι


5 φύλλα μαρουλιού

4 κ.σ μαγιονέζα

1 κ.σ κέτσπαπ

1 κ.σ μουστάρδα

Λίγη ρίγανη,πιπέρι,αλάτι




Εκτέλεση:

Βραζετε το νερο και το βουτυρο. Ριχνετε ολο μαζι το αλευρι και ανακατευετε γρηγορα ή με ξύλινη κουταλα ή με μιξερ χειρος. Ειναι ετοιμη οταν η ζύμη σχηματιστει σαν μπάλα στο κουτάλι. Την αφήνετε για 5 λεπτά στην άκρη. Ρίχνετε ενα ενα τα αυγά και τα χτυπάτε με τον ίδιο τρόπο.
Σε λαδοκολα επάνω βαζετε με κουτάλι κομμάτια ζύμης πιο μεγάλα απο καρύδι. Εχετε προθερμάνει το φούρνο στους 180° και τα ψήνετε για 15-20
Ανοίγετε τα σου απο τη μια πλευρά να φυγει ο ατμός. Αν ειναι υγρά τα αφήνετε λίγο ακομα σε σιγανο φουρνο.
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ και τη μουστάρδα και ρίχνουμε λίγο σε κάθε σουδάκι.Βάζουμε λίγο από το φιλέτο μας αφού το έχουμε κόψει και ρίχνουμε από πάνω αλάτι,πίπερι,ρίγανη,την ντομάτα το μαρούλι και το κασέρι.Τα σερβίρουμε σε ένα πιάτο.​


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *