Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη του Εδεσσαϊκού

Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του Εδεσσαϊκού καθώς και ο αγιασμός τη ομάδας. Παρόντες ήταν οι παράγοντες και οι φίλοι της ομάδας, το προπονητικό τιμ καθώς και οι ποδοσφαιριστές. Το κλίμα ήταν θαυμάσιο και αποδείχθηκε ότι για άλλη μια φορά ο Εδεσσαϊκός είναι μια ομάδα που αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές και δεν τους θεωρεί ως δεδομένους.



Ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Γιώργος Νασιόπουλος μετά το πέρας της προπόνησης δήλωσε στο www.meaopopsi.gr ότι στόχος της ομάδας να φτιαχτεί ένα φυτώριο το οποίο θα είναι ικανό να κρατήσει την ομάδα σε υψηλές θέσεις για το μέλλον και ότι φέτος θα είναι μια χρονιά προσαρμογών στις αλλαγές οι οποίες θα γίνουν.

Τέλος δεν ξέχασε να αναφέρει τα χρόνια στα οποία έπαιξε στον Εδεσσαϊκό και προσέφερε πολλά στην ομάδα όντας το κανόνι και ο ποδοσφαιριστής αυτός που ήταν βαρόμετρο της απόδοση της.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *