Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Νέο iPhone 7: Διέρρευσε η ημερομηνία παρουσίασης (και πλησιάζει)

Επειδή η Apple έχει μία αδυναμία στις Τετάρτες...



Λάθος εκ παραδρομής ή 'μυστικό' κρυμμένο ανάμεσα στις λέξεις, για τους πιο παρατηρητικούς; Σε κάθε περίπτωση, η Apple αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της iPhone.

Σε πρόσφατη δημοσίευση του Bloomerg, σχετικά με τη μη παρουσίαση των νέων MacBook Pros στις 7 Σεπτέμβρη, αναφέρει ότι την ίδια ημέρα, θα γίνει η παρουσίαση της νέας συσκευής iPhone στον κόσμο.

Η ημερομηνία - έστω και κατά προσέγγιση - φαίνεται μάλιστα, ότι είχε εμμέσως πλην σαφώς εννοηθεί, από τον πρηγούμενο μήνα, όταν είχε γίνει γνωστό, ότι οι παραγγελίες για το iPhone7 θα ξεκινήσουν στις 9 Σεπτέμβρη.

"Από αυτό, μπορεί να υποθέσει κανείς, ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 7 Σεπτέμβρη. Στην Apple άλλωστε, αρέσουν οι Τετάρτες", είχε γραφτεί χαρακτηριστικά.

Το 2015 η Apple είχε παρουσιάσει το iPhone 6S στις 9 Σεπτεμβρίου, επίσης Τετάρτη, ενώ οι προπώλησή του ξεκίνησε τρεις μέρες αργότερα, για να λήξει δύο εβδομάδες αργότερα, με την εξάντληση των διαθέσιμων συσκευών. 
 


Πηγή: Forbes

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *