Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκη στο πρώτο φιλικό για τον Πανεδεσσαϊκό - Έναρξη προπονήσεων και για τις ακαδημίες

Με νίκη ξεκίνησε στον πρώτο του φιλικό αγώνα για τη φετινή χρονιά ο Πανεδεσσαϊκός. Η ομάδα της Έδεσσας φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Πρωτέα Κορδελιού το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου οι παίκτες του Δημήτρη Βατού να ξεφύγουν από τις έντονες καθημερινές προπονήσεις, επικρατώντας εύκολα με 67-42.

Παρά τις πολλές δοκιμές και τις απουσίες βασικών παιχτών, ο νέος τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και έμεινε ικανοποιημένος από την προσαρμοστικότητα των παικτών στο παιχνίδι που θέλει να εφαρμόσει για τη νέα χρονιά στηριζόμενος στην αθλητικότητα και ταχύτητα. Την Τρίτη οι πράσινοι υποδέχονται σε νέο φιλικό τον Φ.Ο. Αριδαίας αποτελώντας σίγουρα περισσότερο αξιόπιστο τεστ ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς.


Έναρξη προπονήσεων για τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού


Και επίσημα με την ανακοίνωση των ωραρίων όλων των γηπέδων ξεκινάνε από τη Δευτέρα οι προπονήσεις των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού.

Οι ακαδημίες του Εδεσσαϊκού συλλόγου απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια άνω των 5 ετών που έχουν την επιθυμία ενασχόλησης με το μπάσκετ, να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, να μορφωθούν και εν τέλει να αποτελέσουν μέλος ενός αθλητικού συνόλου. Στόχος η εκμάθηση του μπάσκετ σε επαγγελματικά πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος έχει στελεχώσει όλα τα τμήματα της Ακαδημίας με δύο προπονητές, μέσα από μια προπονητική ομάδα έξι έμπειρων προπονητών, οι οποίοι κατέχουν το εγκεκριμένο δελτίο ταυτότητας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης(Σ.Ε.Π.Κ.), είτε είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ.


https://www.winall24.gr/click.php?ac=23569382



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *