Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ακαδημία Αλμωπού: Γονείς και παιδιά ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο! [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Ακαδημία Αλμωπού: Γονείς και παιδιά ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο! [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Έτσι λοιπόν το Σάββατο (24/9) στις 11:00 το πρωί, στο Γήπεδο Γ. Λαγούδης πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία αγώνες μεταξύ γονέων & παιδιών. Εκεί όπου γονείς και παιδιά ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο!

Στο πλαίσιο της ένταξης στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ η Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας έλαβε μέρος για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Εβδομάδα Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το πρόγραμμα της εταιρικής υπευθυνότητας "Αθλητικές Ακαδημίες". Στόχος του προγράμματος είναι να προωθήσει την έννοια της φυσικής δραστηριότητας σε όλα τα κοινά, μέσα από μια σειρά διασκεδαστικών δράσεων.


Το ialmopia.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια εκδήλωση και σας την παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες και βίντεο!



Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:




Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, μέσα από την κάμερα του ialmopia:





ialmopia.gr

2 comments:

  1. Μπράβο σε όλους μικρούς και μεγάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΗΡΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΜΑΜΑΔΕΣ, ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *