Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ "Σταύρος Άντζιος" στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ "Σταύρος Άντζιος" που διοργάνωσε ο Φ.Ο.Αριδαίας και πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικές φανέλες στους αρχηγούς των ομάδων με το όνομα του αδικοχαμένου αθλητή, καθώς και στην Αθηνά Μπουλγούρη, θεία του εκλιπόντος, που εμφανώς συγκινημένη παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια.

Ο Φ.Ο.Αριδαίας θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες για την παρουσία τους, τους διαιτητές Μητώνα Γεώργιο, Κορδάλη Γεώργιο και Καραμανλή Γεώργιο, όπως και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του τουρνουά.

Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής:


Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
ΑΣ Φίλιππος Ν. Πέλλας - ΓΑΣ Έδεσσας 47-54
Φ.Ο. Αριδαίας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 82-66
Πανεδεσσαϊκός - Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 81-61


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
Φ.Ο. Αριδαίας - Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 68-46
ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Πανεδεσσαϊκός 51-83



Δείτε τις φωτογραφίες από το τουρνουά:















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *