Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

IALMOPIA LIVE: Αλμωπός - Α.Ο. Καρδίας 2-2. Δείτε γκολ και φάσεις του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Πρώτο παιχνίδι για τον Αλμωπό στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής το απόγευμα της Κυριακής στην Αριδαία, με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας και τις εντυπώσεις!



Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αλμωπός αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ μετά από λάθη της άμυνας (0 - 1 ο Κωνσταντινίδης στο 10' και 1 - 2 ο Προσκηνητόπουλος στο 78'), έβγαλε ψυχή στο γήπεδο, κατάφρερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον (Διαμαντίδη στο 11' & 84' με πέναλτι) και να ξεκινήσει έτσι το πρωτάθλημα με έναν βαθμό.


Οι συνθέσεις των  δυο ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ:
Μένιος, Κιουλτζόπουλος (55’ Παπασυμεών), Μιχαηλίδης, Παπαζούρης, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης (75’ Σιδηρόπουλος), Διαμαντίδης, Καπουσούζης (66’ Καμπάνης), Κοβάτσης, Εθευθεριάδης Λ., Καραγιάννης.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ:
Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Μαύρης (63’ Γίδαρος), Ξανθόπουλος (87’ Μάντζιος), Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης (80’ Δούκας), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.




Δείτε γκολ και φάσεις από τον αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:








https://www.winall24.gr/click.php?ac=23569382

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *