Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Γιορτάστηκε στην Άρνισσα η επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η επέτειος του μεγάλου «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου του 1940 γιορτάστηκε και στην Άρνισσα Πέλλας.

Νωρίς το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία και δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, χοροστατούντος του ιερέα Πατήρ Νικολάου Τούλη ο οποίος έκανε αναφορά και για τον συνεορτασμό της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου για τα θαύματα που σημειώθηκαν και προστάτευσαν τους Έλληνες Στρατιώτες στον πόλεμο του 1940-1944.


Στη συνέχεια έγινε η μαθητική παρέλαση του Νηπιαγωγείου του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Άρνισσας όπου όλα τα αγόρια και τα κορίτσια παρέλασαν περήφανα και καταχειροκροτήθηκαν με καμάρι από τους γονείς και τον κόσμο, παρά το λίγο κρύο που είχε.


 
 
Οι επίσημοι που παρευρέθησαν στην παρέλαση ήταν ο Πάτερ Νικόλαος Τούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Έδεσσας Φίλιππος Γιούρος, ο Αντιδήμαρχος Βεγορίτιδος Βερυκούκης Χρήστος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αρνισσας Υ/Α΄Χρήστου Δημήτριος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Άρνισσας Κυριάκος Χ"Γεωργούδης.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *