Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Το ΕΠΑ.Λ. Κρύας Βρύσης έκλεψε με την παρουσία του τις εντυπώσεις στην 29η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση

Στις ευχάριστες εκπλήξεις της έκθεσης που ολοκληρώθηκε της περασμένη Κυριακή στην Κρύα Βρύση ήταν η παρουσία για πρώτη φορά δημόσια εκτός σχολικών δραστηριοτήτων του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Κρύας Βρύσης. 
 
Οι μαθητές, οι καθηγητές και φυσικά οι διευθύντρια του σχολείου κ. Λεμονιά Παπαδοπούλου σκέφτηκαν ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να γνωρίσει η τοπική κοινωνία και όχι μόνο την σπουδαία δουλειά που κάνει το Επαγγελματικό Λύκειο μέσα από τις εργασίες και τις δημιουργίες που υλοποιούν τα παιδιά μας και μέχρι σήμερα τις παρουσίαζαν μόνο μέσα στα εκπαιδευτικά πλαίσια αλλά και στις αντίστοιχες εκθέσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει το Επαγγελματικό Λύκειο Κρύας Βρύσης. Έτσι σ΄ ένα περίπτερο της έκθεσης παρουσίασαν τις μέχρι σήμερα εργασίες τους αναδεικνύοντας την σπουδαία δουλειά και τις δυνατότητες που προσφέρει το Επαγγελματικό Λύκειο Κρύας Βρύσης. Μπράβο σε όλους τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής!
 
 
Γράφει ο Δημοσιογράφος Λύσανδρος Αμιτζόγλου | meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *