Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας

Στον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας με τα μηχανήματα του Εργοταξίου και με την συνδρομή του Προέδρου κ. Γρηγόρη Ταρασίδη.

Ήδη, έχουν καθαριστεί κεντρικά σημεία της πόλης και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε γειτονιές, ενώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο της Αριδαίας κ. Γρηγόρη Ταρασίδη βρέθηκε στο σημείο που πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού και συγκεκριμένα στην περιοχή του 4ου Δημοτικού Σχολείου, όπου ο δρόμος είχε κατακλειστεί από χόρτα και συνεχάρη το συνεργείο του Δήμου και τον Πρόεδρο για την σημαντική αυτή προσπάθεια, η οποία όπως είπε θα πρέπει να συνεχιστεί και σε άλλες γειτονιές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *