Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Πανήγυρις Αγίου Λαζάρου και Ευαγγελιστού Λουκά στα Γιαννιτσά

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, μνήμη της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου και Δικαίου Λαζάρου, πανηγυρίζει ο Ιερός Κοιμητηριακός Ναός Αγίου Λαζάρου (Α΄ Κοιμητηρίου) Γιαννιτσών σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:



ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10
5.00 μ.μ. Μέγας Εσπερινός


ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10
7.30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία



 

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, μνήμη του αγίου και ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, πανηγυρίζει το φερώνυμο παρεκκλήσιο εντός του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:



ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10
5 μ.μ Μέγας Εσπερινός


ΤΡΙΤΗ 18/10
7.30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία




Οι ιερές ακολουθίες του Μ. Εσπερινού και του Όρθρου θα τελεσθούν στον κυρίως ναό, ενώ η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο Παρεκκλήσιο του Αγίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *