Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σημαντικές παρεμβάσεις καθαρισμού στην πόλη της Αριδαίας με τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας, με την διάνοιξη δρόμων και τον καθαρισμό των αυλάκων. Τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Ταρασίδη εργάζονται στην περιοχή «Ξερικά», όπου η πυκνή βλάστηση είχε καλύψει τόσο την κοίτη του αύλακα όσο και τον δρόμο ο οποίος αποτελεί δίοδο για αρκετούς κατοίκους της περιοχής. 

Παράλληλα, έχουν ήδη, καθαριστεί κεντρικά σημεία της πόλης και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε γειτονιές, ενώ η προσπάθεια δεν σταματά εδώ αλλά θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Παρόντες στις εργασίες ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο της Αριδαίας κ. Γρηγόρη Ταρασίδη οι οποίοι έσπευσαν στα σημεία που πραγματοποιούνται παρεμβάσεις. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και πως με αυτή την προσπάθεια θα θωρακίζεται και αντιπλημμυρικά η πόλη μας καθώς καθαρίζονται κεντρικά αυλάκια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *