Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

IALMOPIA LIVE: ΦΟ Αριδαίας - ΓΑΣ Έδεσσας 70-59 [ΒΙΝΤΕΟ]

Με νίκη συνέχισε ο ΦΟ Αριδαίας επικρατώντας του ΓΑΣ Έδεσσας με 70-59 για την 3η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"



Το παιχνίδι είχε πολύ πάθος και ήταν πολύ δυνατό και για τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πολλά φάουλ των ομάδων (από 24 και στις δύο!). Το ημίχρονο τελείωσε με τον ΦΟΑ στο +9 και σκορ (30-21). Στην επανάληψη οι παίκτες της Αριδαίας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και αύξησαν την διαφορά στους 16 πόντους, ενώ στο 4ο δεκάλεπτο με ηγέτη τον Χαραλαμπίδη (16 π.) η ομάδα του ΓΑΣ πλησίασε στο σκορ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει τη νίκη. 

Από την ομάδα της Αριδαίας ξεχώρισαν οι Τοπαλίδης (18 π.) και Μακρόπουλος 23(1)π., ενώ από την ομάδα της Έδεσσας ο Δημητρόπουλος (15π.) και ο Χαραλαμπίδης (16π.) έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κερδίσει η ομάδα τους.



Για την επόμενη αγωνιστική (29/10) η ομάδα του ΦΟΑ θα αγωνιστεί στην έδρα του Βαφύρα ενώ ο ΓΑΣ Έδεσσας θα υποδεχθεί τον ΑΟΚ Βέροιας.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(12-12), 2o(30-21), 3o(56-41), 4o(70-59)


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης):
Κανονίδης, Αβραμίδης 9(1), Αμανίδης, Τοπαλίδης 18, Μήλης, Μπεγλόπουλος 5, Παπαβραάμ 6, Ζέρζης, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 23(1), Αργυρός 3, Τζάτσης 6(1).

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Λούσης): Μποζίνης 2, Γεωργιάδης 3(1), Βεκόπουλος 3(1), Δημητρόπουλος 15, Μπίκου, Χαραλαμπίδης 16, Τσολάκης 9(2), Μαλλιάρης 4, Αδάμ, Δοδόπουλος 7.



Δείτε φάσεις από το παιχνίδι μέσα από την κάμερα του ialmopia:


































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *