Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Κατηχητικές συνάξεις και αγρυπνία Αγ. Ιλαρίωνος στην Έδεσσα

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ συνεχίζει και φέτος τις κατηχητικές συνάξεις για μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων λυκείου και για νέους ηλικίας 18 ετών και άνω.


Οι συνάξεις, που έχουν ήδη αρχίσει, πραγματοποιούνται στο εντευκτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα (δίπλα στο βιβλιοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως) κάθε Σάββατο στις 8.00 μ.μ.



ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓ. ΙΛΑΡΙΩΝΟΣ ΜΟΓΛΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ


Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου από ώρα 9:00 μ.μ. έως 12:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης με αφορμή την εορτή του Αγίου Ιλαρίωνος Επισκόπου Μογλενών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *