Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Γ. Τσιμτσιρίδης: "Είναι ανταποδοτικός ο ηλεκτροφωτισμός δρόμων"

Για το ζήτημα τοποθέτησης νέων φωτιστικών σε περιοχές του Δήμου Αλμωπίας τοποθετήθηκε στην συνεδρίαση ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Τσιμτσιρίδης. 
 
Ο κος Τσιμτσιρίδης τόνισε ότι αποτελεί ανταποδοτικό τέλος ο ηλεκτροφωτισμός δρόμων και ότι για να μπουν νέα φωτιστικά θα πρέπει να υπάρχουν οι πόροι. Ο ίδιος ακόμη δήλωσε ότι θα υπάρξει ένας αναπτυξιακός σχεδιασμός με χρηματοδότηση ώστε να γίνει η μελέτη για αλλαγή φωτισμού μέσω LED. Ακόμη απάντησε σε ερώτημα του πρώην αντιδημάρχου Τάσου Θεοδωρίδη (Τσερκέζου) αναφορικά με πρόγραμμα για την κατασκευή καταφυγίου σκυλιών. 
 
Τόνισε ότι το πρόγραμμα αυτό αφορά υφιστάμενες εγκαταστάσεις οι οποίες έπρεπε να είχαν γίνει στο παρελθόν και να παρθούν τα χρήματα πίσω από τους Δήμους θυμίζοντας πως οι κωδικοί των προηγούμενων ετών για τα αδέσποτα ήταν σχεδόν άδειοι. Το 2015 η σημερινή δημοτική αρχή έβαλε 56.000 ευρώ για τα αδέσποτα. Τελειώνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε πως αν ο κος Χουρσόγλου καθόταν μέχρι το τέλος στα δημοτικά συμβούλια σαφώς και θα δεν θα είχε απορίες καθώς πολλά από τα θέματα που ερωτά θα είχαν απαντηθεί ενώ δήλωσε ότι ο Δήμος Αλμωπίας κανονικά έχει εγγραφεί κανονικά στο κτηματολόγιο.
 
 
 
απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *