Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Εντυπωσιακή η πορεία της Δόξας Μαυροβουνίου στην Α1 - Σίμος Προδρομμίδης: "Είμαστε παρών!"

ΣΙΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ''Ειμαστε παρων''


Εντυπωσιακη η πορεια της νεοφωτιστης ομαδος της Δοξας Μαυροβουνιου στο φετεινο πρωταθλημα της Α1 κατηγοριας. Εχοντας περασει 7 αγωνιστικες η ομαδα του Σιμου Προδρομμιδη εχει σκαρφαλωσει και παλι στην κορυφη της βαθμολογιας απολαμβανοντας την μοναξια της κορυφης μετα τα στραβοπατηματα Εδεσσαικου και Μανδαλου.

Φανερα χαρουμενος και δικαιολογημενα ο νεαρος ανερχομενος τεχνικος Σιμος Προδρομμιδης μετα την νεα νικη της ομαδος του μεσα στους Προμαχους μας ειπε''


ΣΙΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΜΙΔΗΣ''Καταρχην θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια της ομαδος μας γιατι εκαναν ενα πολυ καλο παιχνιδι μεσα σε μια πολυ δυνατη εδρα. Πολυ σημαντικη και αυτη η νικη δεν στεκομαστε ομως εδω ακολουθει ενα ακομη δυσκολο παιχνιδι στην εδρα μας αυτην την φορα με την ομαδα της Καλης.Θεωρω οτι ειναι ενα απο τα πιο δυνατα τεστ που εχουμε στο πρωταθλημα και πρεπει ολη την εβδομαδα να ειμαστε συγκεντρωμενοι και να δουλεψουμε σκληρα. η νικη ειναι το μονοδρομος για εμας σε καθε παιχνιδι.. Σε ολα τα παιχνιδια μεχρι στιγμης δειξαμε χαρακτηρα οτι η ομαδα μας εχει ψυχη αποδεικνυοντας σε πολλους ''καλοθελητες'' που απο την αρχη του πρωταθληματος ελεγαν οτι το Μαυροβουνι ειναι μια φουσκα και θα ξεφουσκωσει. Δυστυχως για υτους ομως συμβαινει το αντιθετο. αντι να ξεφουσκωνει,,φουσκωνει και ανεβαινει ακομη ψηλοτερα. Ειμαστε στην 7η αγωνιστικη και δηλωνουμε δυνατο παρων .
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ



ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ 

Μια ευχαριστη συναντηση ειχε η αποστολη της Δοξας Μαυροβουνιου στον δρομο γαι το γηπεδο των Προμαχων. Η συμπαθητικη κυρια αφου τους κατατοπισε για τον δρομο τους εδωσε και την ευχη της να ειναι πρωτοι και μαλιστα να κερδισουν με 6 γκολ. Η ευχη της επιασε και η ομαδα του Μαυροβουνιου και τη νικη πηρε και στην κορυφη ειναι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *