Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Δεν άντεξε στο Κιλκίς ο "λαβωμένος" Φίλιππος

Με πολλές και σημαντικές απώλειες ταξίδεψε η αποστολή του Φιλίππου στο βροχερό Κιλκίς το απόγευμα του Σαββάτου 12/11/2016. 
 
Για διάφορους σοβαρούς λόγους (τραυματισμοί, επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ.) τρεις "πενταδάτοι" και άλλοι δύο "έκτοι" παίκτες της ομάδας μας δεν πάτησαν ποτέ το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Κιλκίς, με αποτέλεσμα η ομάδα να εμφανιστεί με πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά να υποκύψει με το "βαρύ" σκορ 61-40. Όμως, ο κόουτς Δημητριάδης δεν έπαψε ούτε πριν το παιχνίδι αλλά ούτε και κατά τη διάρκειά του (το video με όλες τις δηλώσεις του για το παιχνίδι θα αναρτηθεί σύντομα στο site) να πιστεύει ότι ακόμα κι έτσι ο Φίλιππος μπορούσε! Και δεν τα κατάφερε τελικά, όχι γιατί υπήρχαν οι ελλείψεις που προαναφέραμε ούτε γιατί η αντίπαλη ομάδα ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά γιατί οι παίκτες μας δεν έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν μέσα στο γήπεδο κυρίως επιθετικά. Η άμυνα, χωρίς να είναι για σεμινάριο, έσωσε κάπως τα προσχήματα αφού περιόρισε σε κακά ποσοστά τους αντίπαλους παίκτες παρά τα 16 επιθετικά ριμπάουντ που μας πήραν. 
 
Η επίθεση όμως ήταν κάκιστη αφού ο μόνος που πάλευε και τολμούσε απέναντι σε όλη την αντίπαλη άμυνα ήταν ο Περπερίδης με τρανή απόδειξη το απίστευτο ότι στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε τους 16 από τους 18 πόντους (το άλλο δίποντο ο Οικονομόπουλος) της ομάδας! Φυσικό επακόλουθο βέβαια ήταν στο 2ο ημίχρονο να κουραστεί κι εκεί βοήθησαν στο να μειωθεί κάπως η έκταση της ήττας οι δύο κατά συνθήκη ψηλοί μας, ο Οικονομόπουλος (7 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Παπαδόπουλος (9 πόντοι με 3 τρίποντα και 8 ριμπάουντ).

Κατά τα άλλα η φιλοξενία από την αντίπαλη ομάδα ήταν άψογη, το ίδιο και η κερκίδα που ήταν γεμάτη (πάθαμε πλάκα όταν φτάσαμε στο γυμναστήριο και το πάρκινγκ ήταν γεμάτο!) και πολύ καλή η διατησία του έμπειρου Ελευθεριάδη και του νεαρού Καρυπίδη. 
 
Η αποστολή του Φιλίππου ήταν: Παπαδόπουλος 9(3), Φλώρος Δ. 3(1), Περπερίδης 17(1), Χερκελετζής 4, Οικονομόπουλος 7, Φλώρος Κ., Τσάφας, Παπαμανώλης, Δημτσιούδης, Στανιτσίδης, Σταματιάδης.
 
 
 
από το neapellafilippos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *