Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Τους Σαρακηνούς και την Κορυφή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗΣ 


Τους Σαρακηνούς και την Κορυφή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστο Γεωργίου, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου. Εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Χρήστο Παππά, ο οποίος σε δήλωσή του συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο, καθώς λύθηκαν προβλήματα πολλών ετών και με αυτόν τον τρόπο βελτιώθηκε η καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού. Προβλήματα που αναζητούσαν λύση για πολλά χρόνια και η σημερινή Δημοτική Αρχή ασχολήθηκε σοβαρά και αποτελεσματικά για την επίλυσή τους. Πέρα από τις λακκούβες του χωριού, υπήρχαν και μεγάλα τμήματα σε κεντρικές οδούς τα οποία ήταν σκαμμένα σχεδόν μια δεκαετία, από εργασίες του Δήμου Αλμωπίας και της ΔΕΥΑ. Παράλληλα, αποκαταστήθηκαν πολλά τμήματα του δρόμου που συνδέει τους Σαρακηνούς με την Κορυφή. Έναν δρόμο που αποτελούσε για χρόνια μνημείο εγκατάλειψης έκανε δύσκολη τη ζωή των κατοίκων, ενώ παράλληλα δυσχέραινε την πρόσβαση των λεωφορείων στον οικισμό. Σήμερα αυτό το ζήτημα λύθηκε. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση: «Από τους οικισμούς Σαρακηνών και Κορυφής στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα ότι η δική μας Δημοτική Αρχή δεν ξεχνά τα ακριτικά χωριά μας και λειτουργεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά επεμβαίνουμε εκεί που υπάρχουν προβλήματα και δίνουμε λύσεις, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με αρκετό κόσμο στους δύο οικισμούς και πραγματικά η προσπάθειά μας, τους έχει χαρίσει την ελπίδα ότι ο Δήμος μας νοιάζεται πραγματικά για τα προβλήματά τους και βρίσκεται δίπλα τους για να δίνει λύσεις όπου αυτό είναι δυνατό. Δυστυχώς, τα προηγούμενα χρόνια οικισμοί σαν την Κορυφή, την Αγάθη και την Λαγκαδιά παραμελήθηκαν γιατί δεν εξυπηρετήσουν ψηφοθηρικά συμφέροντα λόγω του μικρού αριθμού κατοίκων. Εμείς έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά τα χωριά, γιατί πραγματικά όλοι οι πολίτες αξίζουν την ίδια μεταχείριση».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *