Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

ΦΟΑ - Επιτυχίες της Άρσης Βαρών

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-Πρώτος ο Γολσουζίδης στους Νέους στα 77 κιλά.

Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής διεξήχθη στις 25, 26 & 27 Νοεμβρίου 2016, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων.
Ήταν μια εντυπωσιακή διοργάνωση, τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά.
Από τους αθλητές του Φ.Ο.Αριδαίας ξεχώρισε ο αθλητής της Εθνικής ομάδας Γολσουζίδης Μανώλης, όπου στην κατηγορία των 77 κιλών με επίδοση 272 κιλών (αρασέ 125 - ζετέ 142) κατέλαβε την 1η θέση (αρασέ-ζετέ-σύνολο) στους Νέους και την 3η στους Άνδρες.
Επίσης πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια Καϊλάρη Χρυσάνθη στην κατηγορία των 63 κιλών, όπου με επίδοση 126 κιλών (αρασέ 55- ζετέ 71) κατέλαβε την 2η θέση (αρασέ-ζετέ-σύνολο).
Ο Δερμεντζής, στην κατηγορία των +105 με επίδοση 267(αρασέ 120 – ζετέ 147) κατέλαβε την 6η θέση.
Η μεγάλη άτυχη ήταν η Πασσαλίδου Δέσποινα, η οποία είχε προκριθεί να αγωνιστεί στην κατηγορία των 48 κιλών αλλά ζυγίστηκε 600 γραμμάρια παραπάνω και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Αν επαναλάμβανε την επίδοσή της θα αναδεικνύονταν 1η στις Νέες και 2η στις Γυναίκες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *