Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ξεκίνησε η αποκατάσταση των δρόμων στο νέο αποχετευτικό δίκτυο στην Αριδαία

Ξεκίνησε η αποκατάσταση των δρόμων στα πλαίσια της κατασκευής του νέου αποχετευτικού δικτύου στην Αριδαία.

Οι εργασίες είχαν ως αφετηρία έναν κεντρικό δρόμο της πόλης και συγκεκριμένα την οδό Παύλου Μελά που περνά μπροστά από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και αποτελεί πέρασμα για χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής μας που καταφθάνουν στα Λουτρά.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί σε όλους τους δρόμους της Αριδαίας με τη σειρά που δημιουργήθηκαν οι φθορές και εντάσσεται στα πλαίσια των υποχρεώσεων του Εργολάβου που έχει αναλάβει την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος βρέθηκε στο σημείο των εργασιών μαζί με το νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου και έκανε την εξής δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το έργο είχαμε ζητήσει από τους συμπολίτες μας να έχουν υπομονή για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, καθώς πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παρέμβαση με σημαντικά οφέλη για τον τόπο. Πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ξεκίνησαν οι αποκαταστάσεις των δρόμων. Ήμουν παρών στις εργασίες μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και είδα την πολύ καλή δουλειά που γίνεται όσον αφορά στην ασφαλτόστρωση».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *