Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Βαριά ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας από τον Ορφέα Ριζαρίου με σκορ 0-6

Βαριά ήττα γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής από τον Ορφέα Ριζαρίου με σκορ 0-6.

Οι βυσσινί πλήρωσαν τα μεγάλα κενά στην άμυνα, τα οποία ήταν λογικό να εκμεταλλευτεί η γρήγορη και ποιοτική ομάδα του Ριζαρίου. Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα με υπομονή και έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα. Στο 26', όμως, ο Καραουλάνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και "κρέμασε" τον Γιόντη για το 0-1. Ο Τσακώνης στο αμέσως επόμενο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη για τους βυσσινί, καθώς ο Καραουλάνης στο 34' και στο 40' ολοκλήρωσε τον καταιγισμό σε βάρος της εστίας του Μακεδονικού με προσωπικό χατ-τρικ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας είχε πιο χαμηλό ρυθμό αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο 58' με τον Μουζάκη από τετ-ατετ και στο 74' με τον Τσακώνη με όμορφη λόμπα από το ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με πλάγιο σουτ του Βαρτέσκα το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Γαβριηλίδης στο 80'. 

Η διαιτησία των Καρατζά-Θεοδοσιάδη-Κεσίσογλου Κ. ήταν καλή και δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Καραγιάννης (46' Κιουρτζίδης Β.), Χαραλάμπους, Μαδεντζόγλου, Καράχατζης (46' Ρέτζιας), Λατίφι (60' Βαρτέσκας), Κουκουλής.

Ορφέας Ριζαρίου (Στεργιόπουλος): Γαβριηλίδης, Ουζούνης (70' Σιδηρόπουλος λ.τ.), Αλεξιάδης, Σωκρατίδης, Σιόγκας, Καραογλάνης, Κατικαρίδης, Καραουλάνης, Τσακώνης, Κολυμάνης (60' Παπαθανασιάδης), Μουζάκης (60' Μπράσα).

Πριν την αρχή του αγώνα κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή για τα μέλη της Σαπεκοένσε που έπεσαν θύματα αεροπορικού δυστυχήματος.

Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Ορφέα, Αντώνη Ουζούνη, που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *