Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Βασιλης Φωτιας στην Ελευσίνα

Ο ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 

Για μια ακομη φορα επιλεχτηκε σε εναν σπουδαιο αγωνα δικαιολογημενα φυσικα ενα δικο μας παιδι απο τον Συνδεσμο Διαιτητων της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. Ο λογος για τον αξιολογημενο διιατητη Βασιλη Φωτια που εχει οριστει 4ος διαιτητης στον αγωνα κυπελλου Ελλαδος Πανελευσινιακος-ΠΑΟΚ την Τεταρτη στις 14/12.

Η επιλογη του διακεκριμενου ρεφερι δεν ειναι τυχαια αφου ανηκει στην αφροκρεμα της διαιτησιας και οχι μονο στον Νομο μας. 

Η αντικειμενικοτητα του μεσα στα γηπεδα αλλα και οι υψηλες γνωσεις του τον εκαναν να αναδειχθει και αν σκαρφαλωσει πολυ γρηγορα. 

Περα απο τα γηπεδα προκειται για εναν εξαιρετο νεο που γνωριζει 3 γλωσσες, απόφοιτο Πολυτεχνείου ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών.Εχει κανει μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης.Στην συνεχεια εργάστηκε στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S. Πλεον  εργάζεται στην εταιρεία Άρατος Τεχνολογίες (εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών) ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων.,ενω παραλληλα είναι υποψήφιος Διδάκτορας τεχνολογιών διαστήματος.

Προσφατα ο πετυχημενος ρεφερι απο την Πελλα ειχε σφυριξει και τον αγωνα ΑΡΗΣ -ΑΙΓΙΑΝΙΑΚΟΣ με μεγαλη επιτυχια.

Παραδειγμα προς μιμησην για τους νεους ελπιδοφορους που θελουν να ασχοληθουν με το αντικειμενο της διαιτησιας 
 
 
επιμελεια: Χαρα Ματεντζογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *