Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΝοΔΕ Πέλλας: Μετά τον αυτοεξευτελισμό έρχεται η αυτογελοιοποίηση για τον Σύριζα Πέλλας και τους Βουλευτές του

Ζητούν τη σιωπή μας αυτοί που καθημερινά διχάζουν την κοινωνία. Δεν αντέχουν την κριτική μάλλον οι «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς για εσάς, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατία έχει αντίλογο! Και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε ότι με δική σας ευθύνη η χώρα γύρισε πίσω και οι θυσίες όλων των Ελλήνων σκορπίστηκαν στον αέρα.

Μήπως ξεχάσατε πόσο μας κόστισε η «περήφανη» διαπραγμάτευση των κυρίων Τσίπρα και Βαρουφάκη; Μήπως ξεχάσατε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την επιστροφή της οικονομίας στην ύφεση και στην αποσταθεροποίηση; Μήπως ξεχάσατε κιόλας την επιστολή Τσακαλώτου;

Μετά από 9 δις πρόσθετους φόρους, μετά την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, κλάδεμα μισθών και συντάξεων, ασύδοτη επιβολή αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών σε Αγρότες και Ελ. Επαγγελματίες, την μοναδική στα χρονικά της χώρας επιβολή των capital Controls…

Αν δεν ήσασταν εσείς, και η πατρίδα μας θα είχε βγει από τα μνημόνια και τα νοσοκομεία του Νομού μας θα είχαν ήδη αξονικούς τομογράφους. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια!

Η ΝΟΔΕ είναι μία για όλη την Πέλλα και μένει έξω από τα δικά σας τοπικιστικά παιχνίδια, εμείς απαιτούμε να προχωρήσετε άμεσα στην διευθέτηση του ζητήματος ώστε τουλάχιστον το ένα Νοσοκομείο να αποκτήσει άμεσα τον Αξονικό τομογράφο και το δεύτερο το συντομότερο δυνατόν.

Αντί λοιπόν να κάνετε υποδείξεις και να επιθυμείτε την σιωπή μας, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε με μια συγγνώμη προς τους πολίτες του Νομού Πέλλας για τα δύο χαμένα χρόνια, για την απραξία σας και για την ταλαιπωρία που τους έχετε υποβάλλει.

Σας καλούμε έστω και τώρα την τελευταία στιγμή να αποφασίσετε που θα πάει ποιος αξονικός τομογράφος και πότε. Όλα αυτά φυσικά εάν καταφέρουν ποτέ να συνεννοηθούν οι δύο βουλευτές σας στην Πέλλα. Είναι το μόνο χρήσιμο που μπορείτε να προσφέρετε παρά να απαντάτε σε ανακοινώσεις.

Υ.Γ: Όσο για την ‘’ουρά στα σκέλια’’, κάντε το εσείς που όχι μόνο έχετε ουρά αλλά την κουνάτε και χαριτωμένα διαβάζοντας την επιστολή Τσακαλώτου προς τους Ευρωπαίους.


ΝοΔΕ Πέλλας

Τομέας Επικοινωνίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *