Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Γ' Εθνική: Καρέ αποδεσμεύσεων στον Αλμωπό

Την λύση της συνεργασίας της με τους Καμπάνη, Διαμαντίδη, Σιδηρόπουλο και Τσιρλίδη, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται πλέον, οι Γιώργος Καμπάνης, Κώστας Διαμαντίδης, Πέτρος Σιδηρόπουλος και Γιώργος Τσιρλίδης.

Οι τέσσερις παίκτες όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση της η διοίκηση της Πέλλας, είναι ελεύθεροι από την Τρίτη (27/12) προκειμένου να συνεχίσουν σε ομάδα της αρεσκείας τους, με την ίδια να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Το Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Καμπάνη Γεώργιο, Διαμαντίδη Κωνσταντίνο, Σιδηρόπουλο Πέτρο, Τσιρλίδη Γεώργιο.
Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στη ποδοσφαιρική τους καριέρα.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *